De dame gaat naar.... USA

Toch leuk, wanneer er zo en dan werk uitvliegt naar andere plekken op de wereld. Woman in Green, een groot werk van 100 x 180 is opgevallen door een Amerikaanse kunstverzamelaar, en zal binnenkort pronken bij haar thuis aan de muur.

Zee van Kunst by Nathalie van Barneveld wordt lid van Hengelo 500

Internationaal poseren, maar ook verbinding houden met je directe omgeving. Dat voelt goed.
De H500 is een zakelijk initiatief van Hengelo Promotie met de ambitie ons economische klimaat te versterken. Ze willen mensen en bedrijven verleiden om voor Hengelo te kiezen. Dat doen ze door verschillende marketingactiviteiten op te zetten, waarmee ze Hengelo onder de aandacht brengen bij bewoners, bezoekers en ondernemers.
Zee van Kunst by Nathalie van Barneveld vindt het leuk om hier haar steentje aan bij te dragen en samen met dit netwerk, Hengelo, maar ook kunst, onder de aandacht te brengen.

Zee van Kunst by Nathalie van Barneveld heeft een nieuw beeldmerk

Ik heb mijn beeldmerk aangepast. In frisse, eigenwijze kleuren. Zee van Kunst by Nathalie van Barneveld. Best of both worlds.
Het 'huisje'  komt veel terug in mijn werken. Huis. home. Ik ben overal thuis waar ik mij settle. Tevens ben ik veel onderweg. De wereld is mijn huis. Mijn thuis. Het huis staat ook symbool voor een strandhuis. The best place to be. Het strand bij de zee. De weidsheid. 

Expositie bij Brok Interieur Hengelo

Op 25 november opent Nathalie haar expositie bij Brok Interieur in Hengelo. Je ziet een selectie van mijn schilderwerk en fotografie. Brok Interieur is al jaren toonaangevend en kiest ervoor om regionale kunstenaars een platform te geven in de prachtige winkel


Registratie in het RKD - Nederland Instituut voor Kunstgeschiedenis

We waren het nog vergeten te melden, maar sinds 2017 is Nathalie officieel opgenomen in het RKD. 

Het RKD is een van de belangrijkste documentatie- en onderzoeksinstellingen ter wereld. Als kennisinstituut werken ze nauw samen met musea, erfgoedinstellingen, universiteiten en particuliere instellingen. Het RKD heeft naast een onderzoeksfunctie, een collectie- en een publieksfunctie.

https://rkd.nl/nl/explore/artists/record?query=Nathalie+van+Barneveld&start=0